ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μπάγερν Μονάχου: Ο προπονητής της ομάδας καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές για την ζωή του

«Επιτίθενται ακόμη και στη μητέρα μου»

Μπάγερν Μονάχου: Ο προπονητής της ομάδας καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές για την ζωή του

Απειλές θανάτου αποκάλυψε ότι δέχθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου από τη Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League. 

«Ξέρω ότι θα δέχομαι συνεχώς κριτική από παντού, είναι φυσιολογικό και μπορώ να το αντιμετωπίσω. Αλλά, με 450 απειλές θανάτου στο Instagram, είναι λιγότερο εύκολο» δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου (17/4) αγώνα πρωταθλήματος με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

«Αν κάποιοι θέλουν να με σκοτώσουν είναι ένα ζήτημα, αλλά επιτίθενται ακόμη και στη μητέρα μου, που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Μόλις κλείσουν την τηλεόραση, ξεχνούν την αξιοπρέπειά τους και νομίζουν ότι έχουν δίκιο, που είναι και το χειρότερο» πρόσθεσε εμφανώς ενοχλημένος ο νεαρός προπονητής, που πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον απειλούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις δύο προηγούμενες ημέρες, ανάλογες απειλές κατήγγειλαν η σύζυγος και ο γιος του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.