ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θέλει τον Γιούργκεν Κλοπ για προπονητή

Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί ότι ο χρόνος του στην Premier έχει τελειώσει

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θέλει τον Γιούργκεν Κλοπ για προπονητή

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν μετά από εννέα χρόνια στα οποία εδραίωσε των Reds εκ νέου στην ελίτ, καταφέρνοντας να κατακτήσει ξανά την Premier League και να σηκώσει το Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί ότι ο χρόνος του στην Premier έχει τελειώσει και η καταλανική «Sport» τον βάζει σε… ισπανικό κάδρο, αναφέροντας ότι είναι ένας προπονητής που πάντα άρεσε πολύ στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Τζοάν Λαπόρτα (στην προεκλογική εκστρατεία για να προεδρεύσει στους μπλαουγκράνα ανέφερε πάντα το όνομα του πολύπειρου τεχνικού ως όνειρο).

Ο Κλοπ φαίνεται από όσα είπε στο μήνυμά του προς τους Reds ότι θέλει σίγουρα άδεια, να μείνει ένα διάστημα μακριά από τους πάγκους, αν και το όνομά του θα «παίξει» σίγουρα πολύ στην επόμενη μεταγραφική αγορά, αν συμφωνήσει να αναλάβει ένα αθλητικό πρότζεκτ.

Ο Λαπόρτα πάντα θαύμαζε τους προπονητές γερμανικής καταγωγής, θεωρώντας ότι έχουν προσαρμοστεί καλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και, εκτός από την επίτευξη επιτυχιών, σε πολλές περιπτώσεις έχουν καταφέρει να επανεκκινήσουν πρότζεκτς ελέγχοντας καλά τα αποδυτήρια.

Ο Κλοπ ήταν ένα όνειρο για τον υποψήφιο Λαπόρτα, αλλά προφανώς δεν σκέφτηκε σοβαρά την άφιξή του, καθώς είχε συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και δεν είχε σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν να φύγει από την Αγγλία, αλλά πλέον η λύση του συμβολαίου του είναι επίσημη, σε μια χρονική στιγμή που πάνω από το κεφάλι του Τσάβι υπάρχουν σύνεφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα συνεχίζει να εμπιστεύεται 100% τον νυν τεχνικό της ομάδας αν και στο τέλος της σεζόν και γνωρίζοντας αν οι στόχοι έχουν επιτευχθεί, μια απόφαση θα λάβει μια απόφαση για το μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.