ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα μπλεξίματα για τη Μπαρτσελόνα – Η UEFA ανοίγει φάκελο για την «υπόθεση Νεγκρέιρα»

Η UEFA επιστράτευσε την επιτροπή Ηθικής και Πειθαρχίας για να ερευνήσουν σε βάθος την «υπόθεση Νεγκρέιρα»

Νέα μπλεξίματα για τη Μπαρτσελόνα – Η UEFA ανοίγει φάκελο για την «υπόθεση Νεγκρέιρα»

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να βρίσκεται σε κίνδυνο για την «υπόθεση Νεγκρέιρα», αφού η UEFA ετοιμάζεται να ξεκινήσει δική της έρευνα για την κατηγορία επηρεασμού της διαιτησίας στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Εισαγγελείς στην Ισπανία έχουν απαγγείλει κατηγορίες στην Μπαρτσελόνα για τα αδικήματα της διαφθοράς, της παραβίασης εμπιστοσύνης και της ψευδών επιχειρηματικών στοιχείων, με τους πρώην προέδρους των Καταλανών, Σάντρο Ροζέλ και Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, καθώς και τον πρώην αντιπρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας στη “La Liga”, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, να βρίσκονται στο “στόχαστρο”.

Ο Νεγκρέιρα εμφανίζεται να έλαβε 7 εκατομμύρια ευρώ από την Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, αλλά από το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας, δεν προκύπτουν στοιχεία για επιρροή αποτελεσμάτων σε αγώνες της, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Το γεγονός φάνηκε να γλιτώνει τους Καταλανούς από πιθανές αθλητικές κυρώσεις, αλλά η απόφαση της UEFA να ξεκινήσει νέα δική της έρευνα, βάζει ξανά σε κίνδυνο τους “μπλαουγκράνα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.