ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ολυμπιακός: «Καρφιά» από τον Χάμες Ροντρίγκες – «Δεν μου φέρθηκαν καλά»

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι άνθρωποι του κλαμπ δεν ήταν σοβαροί απέναντί του

Ολυμπιακός: «Καρφιά» από τον Χάμες Ροντρίγκες – «Δεν μου φέρθηκαν καλά»

Ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν κι άφησε «αιχμές» για έλλειψη σοβαρότητας προς το πρόσωπό του.

Πέρασε περίπου ενάμισης μήνας από όταν ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Χάμες Ροντρίγκες, λύνοντας πρόωρα το συμβόλαιό του μετά από σκάρτους επτά μήνες στην ομάδα.

Το «αδιέξοδο» των δύο πλευρών είχε ως αποτέλεσμα να επισπευθεί η αποχώρηση του Κολομβιανού πριν δηλαδή λήξει η αγωνιστική περίοδος και χωρίς οι Ερυθρόλευκοι να μπουν σε διαδικασία ενεργοποίησης της οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο που είχε τεθεί στο συμβόλαιό του.

Πλέον, ο άλλοτε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ελεύθερος ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μίλησε για πρώτη φορά για το τέλος της θητείας του στον Ολυμπιακό, αφήνοντας «αιχμές» κατά του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην «AS» της Κολομβίας, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι άνθρωποι του κλαμπ δεν ήταν σοβαροί απέναντί του και πως ο ίδιος δεν μετανιώνει για το πώς κύλησε η παραμονή του στη χώρα μας και τους Πειραιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.