ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Περιπέτειες του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λωζάννη: Τα ήπιε για τα καλά – Χρειάστηκε βοήθεια για να περπατήσει 

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες του Μάριο Μπαλοτέλι...

Περιπέτειες του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λωζάννη: Τα ήπιε για τα καλά – Χρειάστηκε βοήθεια για να περπατήσει 

Ο Super Mario που φέτος παίζει στη Σιόν τα ήπιε σε ένα μπαρ και χρειάστηκε βοήθεια για να περπατήσει στους δρόμους της Λωζάννης.

Ο Ιταλός επιθετικός που συνεχίζει την καριέρα του στην Ελβετία και τη Σιόν αλλά και εκεί δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής το έριξε για ακόμη μια φορά… έξω.

Με φίλους και φίλες επισκέφτηκε μπαρ στη Λωζάννη και αφού τα ήπιε για τα καλά κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης υποβασταζόμενος από μια κοπέλα και σε άσχημη κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπαλοτέλι έχει τεθεί εκτός προπονήσεων από τον Τραμετσάνι και μετά και από το νέο περιστατικό δύσκολα θα παίξει στη Σιόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.