ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σάλος στην Ισπανία με τις πληροφορίες για «μίζα» 24 εκατομμυρίων ευρώ στον Ζεράρ Πικέ

Φέρεται να έχει συνεργαστεί με τον πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας

Σάλος στην Ισπανία με τις πληροφορίες για «μίζα» 24 εκατομμυρίων ευρώ στον Ζεράρ Πικέ

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, με ένα δημοσίευμα που θέλει τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, να έχει συνεργαστεί με τον πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας για μία προμήθεια “μαμούθ” της τάξης των 24 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο διεθνής αμυντικός φέρεται να κανόνισε με τον “ισχυρό άνδρα” της Royal Spanish Football Federation (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες, να διεξαχθεί το ισπανικό Super Cup στη Σαουδική Αραβία, με την εταιρεία του Kosmos Holding να λαμβάνει το εν λόγω ποσό, ως media partner.

Στη δημοσιότητα βγήκαν μάλιστα και συνομιλίες των δύο πλευρών, με τον Πικέ να αναφέρει σε μία από αυτές τα εξής:

«Κοίταξε, αν είναι θέμα χρημάτων, η Ρεάλ Μαδρίτης θα δεχόταν οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Μπορείτε να δώσετε 8 εκατομμύρια ευρώ στην Ρεάλ και οκτώ στη Μπάρτσα. Μπορείτε να δώσετε ακόμα δύο κι ένα εκατομμύρια ευρώ για τις άλλες δύο. Η ομοσπονδία θα μπορούσε να λάβει έξι εκατομμύρια ευρώ κι έτσι μπορούμε να πιέσουμε τη Σαουδική Αραβία για επιπλέον ένα-δύο εκατομμύρια ευρώ».

Από την πλευρά του, ο Ρουμπιάλες έστειλε σε μήνυμα στον Πικέ τα εξής: “Geri, συγχαρητήρια. Και δεν αναφέρομαι στο χθεσινό μεγάλο παιχνίδι ή στο γκολ σου. Εννοώ ότι έχει περάσει ήδη 12:00 και επομένως η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία είναι ήδη κλεισμένη. Ευχαριστώ για όλα και εδώ είμαι. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.