ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Τέλος οι προσλήψεις μισθοφόρων» ανακοίνωσε η ουκρανική κυβέρνηση μετά το μακελειό στο χωριό Starichi

Πάνω από 200 τα θύματα των πυραύλων cruise Kalibr

«Τέλος οι προσλήψεις μισθοφόρων» ανακοίνωσε η ουκρανική κυβέρνηση μετά το μακελειό στο χωριό Starichi

H στρατολόγηση μισθοφόρων στη «Διεθνή Λεγεώνα» τελείωσε άδοξα για το καθεστώς Ζελένσκι μετά την «εξαέρωση» 200 από αυτών χθες τα ξημερώματα όταν κτυπήθηκε το κτίριο όπου διέμεναν έξω από το Λβιβ στο χωριό Starichi και στο στρατιωτικό πεδίο εκπαίδευσης Yavorovsky από πυραύλους cruise Kalibr: Το ουκρανικό καθεστώς ανακοίνωσε την απόφασή του να μην συνεχιστούν οι «προσλήψεις», καθώς οι εναπομείναντες έφυγαν όλοι.

Πριν δύο εβδομάδες ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ανακοίνωσε τη δημιουργία της Διεθνούς Λεγεώνας Άμυνας και την εισαγωγή ενός καθεστώτος χωρίς βίζα για τους μισθοφόρους.

Μετά από αυτό, η χώρα έγινε κέντρο έλξης ριζοσπαστικών στοιχείων από τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.

Σημειώνεται ότι η στρατολόγηση μισθοφόρων τίθεται σε ροή μέσω ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών.

Πριν από μια εβδομάδα φωτογραφίες της «Διεθνούς Λεγεώνας» δημοσιεύθηκαν σε δυτικά ΜΜΕ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εθελοντές, σύμφωνα με το ουκρανικό Πεζικό, προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Σουηδία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Βραζιλία, την Λιθουανία, το Μεξικό και την Ινδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.