Γ.Πιλίδης: «Η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της για να πάω στους αγώνες»

«Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις»

Γ.Πιλίδης: «Η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της για να πάω στους αγώνες»

Ο Γιώργος Πιλίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για όλα όσα στερήθηκε προκειμένου να μπορεί να πηγαίνει στους αγώνες πάλης.

«Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έχω κερδίσει 9 μετάλλια. Στην πάλη ξεκίνησα μικρός, με έφερε ο παππούς μου που ήταν παλαιστής. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες, η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της», ανέφερε.

«Η μαμά μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, έχει στερηθεί τα πάντα για εμάς. Κάθε φορά που αγωνίζομαι το κίνητρο μου είναι η οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αθλητής μίλησε για την σύντροφό του και τις σκέψεις του για γάμο. «Θα πρέπει να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα μου αν θέλει να παντρευτούμε, υπάρχει στα πλάνα. Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις. Με την Όλγα είμαστε μαζί από τα 16 μου, γνωριστήκαμε μέσω instagram», κατέληξε λέγοντας ο γνωστός αθλητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.