
Ο Μάριος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ Αθηνών, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του και την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας και των ανθρώπων που τη στελεχώνουν.
Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ τόνισε ότι από την αρχή είχε εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό πλάνο και στη δουλειά του προπονητή Μάρκο Νίκολιτς (Μάρκο Νίκολιτς), τον οποίο αποθέωσε για τη συμβολή του στην επιτυχία της ομάδας.
Παράλληλα, αναφέρθηκε με θετικά λόγια και στον Χαβιέρ Ριμπάλτα (Χαβιέρ Ριμπάλτα), υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας στο οργανωτικό και αγωνιστικό κομμάτι.
Ο Μάριος Ηλιόπουλος στάθηκε επίσης στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, κάνοντας λόγο για ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικές μεταγραφές ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο Champions League, δείχνοντας πως ο στόχος είναι η ΑΕΚ να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο και στην Ευρώπη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.