ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το απόλυτο «χάος» σε αγώνα βόλεϊ στην Πάτρα: Φίλαθλος έριξε μπουνιά σε παίκτη και χτύπησε προπονητή (βίντεο)

Το περιστατικό σημειώθηκε στον τελευταίο τελικό ανάμεσα στον Ερμή Πατρών και την Πάτρα Βόλεϊ

Το απόλυτο «χάος» σε αγώνα βόλεϊ στην Πάτρα: Φίλαθλος έριξε μπουνιά σε παίκτη και χτύπησε προπονητή (βίντεο)

Το απόλυτο «χάος» επικράτησε κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ στην Πάτρα, όταν ένας φίλαθλος επιτέθηκε σε παίκτη που πανηγύριζε πόντο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον τελευταίο τελικό ανάμεσα στον Ερμή Πατρών και την Πάτρα Βόλεϊ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών.

Ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, ο παίκτης του Ερμή και αρχηγός Οδυσσέας Δρίβας έπειτα από πόντο που κέρδισε πήγε προς την κερκίδα για να πανηγυρίσει.

Τότε, φίλαθλος της Πάτρα βόλεϊ έριξε μπουνιά στον παίκτη και στη συνέχεια επικράτησε χάος.

Από τα επεισόδια χτυπήθηκε ο προπονητής του Ερμή Γιώργος Χριστόπουλος και ο συνεργάτης του Νίκος Κορδός ο οποίος μάλιστα έπειτα από γροθιά έπεσε κάτω!

Μετά την ένταση έφτασε στο γήπεδο και η αστυνομία, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια σύλληψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Ερμής κέρδισε με 3-2 με ανατροπή από 0-2 και πήρε τον τίτλο της Ε.Σ.ΠΕ.Π..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.