«Βόμβα» για τον Λιονέλ Μέσι: «Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα»

Τι δήλωσε ο πιο έγκυρος δημοσιογράφος της Βαρκελώνης

«Βόμβα» για τον Λιονέλ Μέσι: «Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα»

Σάρκα και οστά φαίνεται πως παίρνει σιγά σιγά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Λιονέλ Μέσι.

Για την ακρίβεια, μόνο ξεκάθαρα δεν έχουν πει ακόμα οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα το γεγονός ότι θέλουν τον Αργεντινό σταρ πίσω στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2023. Ο Τσάβι ήταν ο πρώτος που ανέφερε πως δεν θα μπορούσε να πει «όχι» σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Μέσι, πριν τοποθετηθεί ο Λαπόρτα, ο οποίος πρόσθεσε πως θέλει να δει τον pulga να κλείνει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τα «μπλαουγκράνα».

Και σύμφωνα με τον πιο έγκυρο Καταλανό δημοσιογράφο, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, οι πιθανότητες επιστροφής του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι πάρα πολλές. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Ρομέρο, η διοίκηση της ομάδας από τη Βαρκελώνη έχει ήδη εκφράσει στην πλευρά του Μέσι την επιθυμία για επανένωση.

Μάλιστα, ο Καταλανός πήρε και θέση πάνω στο θέμα και ανέφερε πως πιστεύει ότι το επόμενο καλοκαίρι ο Μέσι θα ανήκει και πάλι στην Μπαρτσελόνα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.