ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπόθεση Ντάνι Άλβες: Νέο βίντεο από την φερόμενη σεξουαλική επίθεση στην 23χρονη «καίει» τον Βραζιλιάνο

Ο 40χρονος εμφανίζεται αρχικά να χορεύει με το φερόμενο θύμα και στη συνέχεια να την αγγίζει απρεπώς

Υπόθεση Ντάνι Άλβες: Νέο βίντεο από την φερόμενη σεξουαλική επίθεση στην 23χρονη «καίει» τον Βραζιλιάνο

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε ένα καινούριο βίντεο από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου στο οποίο φέρεται πως ο Ντάνι Άλβες επιτέθηκε στην 23χρονη κοπέλα, δυσχεραίνοντας περαιτέρω τη θέση του Βραζιλιάνου.

Οι εικόνες δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα αλλά, όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο UOL, «καίνε» τον Άλβες.

Σε αυτές ο 40χρονος εμφανίζεται αρχικά να χορεύει με το φερόμενο θύμα και στη συνέχεια να την αγγίζει απρεπώς.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα εμφανίζονται να κατευθύνονται προς το μπάνιο του club. Περίπου ένα τέταρτο αργότερα, η κοπέλα φαίνεται να βγαίνει από το μαγαζί και να κλαίει στην αγκαλιά μιας φίλης της με τα γόνατά της είναι τραυματισμένα.

Την ίδια στιγμή, ο Ντάνι Άλβες περνά ατάραχος δίπλα της, χωρίς καν να στρέψει το βλέμμα του προς εκείνη, ενώ λίγες στιγμές πριν βρίσκονταν μαζί.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η έρευνα της υπόθεσης, στην οποία τέτοια βίντεο θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο, αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του καλοκαιριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη τον Ιανουάριο με την κατηγορία του βιασμού μιας 23χρονης σε κλαμπ της Βαρκελώνης, οδηγήθηκε στη φυλακή και θα παραμείνει εκεί μέχρι να δικαστεί τελικά μετά την απόρριψη του νέου αιτήματός του για αποφυλάκιση με εγγύηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.