ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η κατάθεση του Ντάνι Αλβες για την υπόθεση βιασμού – «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και είπε ναι»

Ο Βραζιλιάνος κατάθεσε ξανά στις 17 Απριλιου

Η κατάθεση του Ντάνι Αλβες για την υπόθεση βιασμού – «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και είπε ναι»

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας 23χρονης γυναίκας, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να κάνει νέο αίτημα αποφυλάκισης και ισπανικό Μέσο να φέρνει στο φως μέρος όσων υποστήριξε στην κατάθεσή του.

Στις 17 Απριλίου, ο Βραζιλιάνος κατάθεσε ξανά για αυτή την υπόθεση και υποστήριξε πως τα πράγματα δεν έγιναν όπως υποστηρίζει η 23χρονη.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Cadena Ser, ο Άλβες είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής στην κατάθεσή του ενώπιον δικαστή στις 17 Απριλίου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι. Παρατήρησα την καλή της διάθεση από τον τρόπο που χόρευε, πώς με πλησίαζε, πώς αλλάζαμε θέσεις. Της είπα να μεταφέρουμε το κλίμα στο μπάνιο. Μου είπε ότι ναι, δεν υπήρχε πρόβλημα. Της είπα ότι θα πήγαινα πρώτος και ότι θα την περίμενα μέσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.