ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Formula 1: Προς αναβολή το Grand Prix Αυστραλίας

Formula 1: Προς αναβολή το Grand Prix Αυστραλίας

Η πρεμιέρα της φετινής σεζόν της Formula 1 στην Αυστραλία οδεύει προς αναβολή. Ο λόγος είναι η πανδημία του κορωνοϊού και της αυστηροποίησης των τοπικών κανόνων καραντίνας.

Η αναβολή του γκραν πρι της Αυστραλίας είναι πιθανό να ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο και υπενθυμίζουμε πως ο περσινός αγώνας ματαιώθηκε, λίγες ώρες πριν από την έναρξη των ελεύθερων δοκιμαστικών, όταν μέλος της ομάδας της McLaren βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έλευση των 10 ομάδων της Formula 1 στη Μελβούρνη, εκ των οποίων οι επτά έχουν τη βάση τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, απασχολεί έντονα αφού εκεί όπου σημειώνεται αύξηση κρουσμάτων του κορωνοϊού, λόγω του μεταλλαγμένου στελέχους και θα απαιτηθεί μεγαλύτερο διάστημα υποχρεωτικής καραντίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, τα εισιτήρια για τον αγώνα στο Άλμπερτ Παρκ δεν έχουν διατεθεί ακόμη προς πώληση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.