ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απόλυτη επιστροφή για τη Ferrari στον πρώτο αγώνα της Formula 1 – Ο Hamilton τρίτος

Αγώνας θρίλερ

Απόλυτη επιστροφή για τη Ferrari στον πρώτο αγώνα της Formula 1 – Ο Hamilton τρίτος

Απόλυτη επιστροφή για τη Ferrari στον πρώτο αγώνα της Formula 1 για το 2022, που έκανε το 1-1 με τον Charles Leclerc να τερματίζει πρώτο και τον Κάρλος Σάινθ δεύτερο.

Στην τρίτη θέση έκπληξη από την Mercedes και τον Lewis Hamilton, αφού οι δύο Red Bull που προπορεύονταν βγήκαν εκτός στον προτελευταίο και τελευταίο γύρο αντίστοιχα.

Το γκραν πρι του Σαχίρ, ο πρώτος αγώνας της Formula 1 για το 2022 εξελισσόταν ομαλά μέχρι τους τελευταίους γύρους, μέχρι που αρχικά η Red Bull του Max Verstappen παρουσίασε πρόβλημα και μετά την προσπέραση του Κάρλος Σάινθ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει παρά τις διαβεβαιώσεις της ομάδας του, στα παράπονά του εξέφραζε, ότι το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Max Verstappen εγκατέλειψε και έτσι ο Hamilton που πλέον είχε βρεθεί στην τέταρτη θέση άρχισε να πιέζει τον Σέρτζιο Πέρεζ με τη δεύτερη Red Bull που βρίσκονταν μπροστά στην τρίτη θέση. Ολα έδειχναν, παρά την πίεση που ασκούσε ότι δεν θα κατάφερνε, ωστόσο και ενώ είχαν μπει στον τελευταίο γύρο εγκατέλειψε και ο Πέρεζ, ο οποίος αντιμετώπισε πιθανότατα πρόβλημα με τον κινητήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.