ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Η Volkswagen παραδέχθηκε έμμεσα το λάθος της

Η VW θα αλλάξει και πάλι τα κουμπιά και τους διακόπτες στα μοντέλα της, σε μια προσπάθεια να τα κάνει πιο φιλικά στη χρήση

Η Volkswagen παραδέχθηκε έμμεσα το λάθος της

Εδώ και μερικά χρόνια, πολλά από τα μοντέλα της Volkswagen όπως τα ηλεκτρικά ID.3 και ID.4 αλλά και τα συμβατικά Golf και Tiguan εξοπλίζονται με το νέο πολυλειτουργικό τιμόνι που ξεχωρίζει από τα κουμπιά αφής που διαθέτει.

Καινοτομία, που συναντάμε πλέον και σε μοντέλα άλλων κατασκευαστών και η οποία φαίνεται όμως ότι δεν αρέσει στο κοινό.

Έτσι, ο CEO της VW, Thomas Schäfer, ανακοίνωσε μέσω του LinkedIn ότι η μάρκα επαναφέρει τα φυσικά κουμπιά στο τιμόνι, ακούγοντας το feedback από τους πελάτες της.

«Βελτιώνουμε το πορτφόλιο και το ντιζάιν μας κάνοντας παράλληλα τα μοντέλα μας πιο φιλικά σε χρήση. Για παράδειγμα επαναφέρουμε τα φυσικά κουμπιά στο τιμόνι καθώς αυτό θέλουν οι πελάτες από την VW» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Schäfer.

Το πρώτο μοντέλο της VW που θα εξοπλιστεί με το ανανεωμένο τιμόνι και τα «παραδοσιακά» κουμπιά αναμένεται να είναι το φρεσκαρισμένο Golf που θα κάνει ντεμπούτο το 2023. Έπειτα, το νέο τιμόνι θα περάσει και στα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας αλλά και σε αυτά των θυγατρικών SEAT και Škoda.

Με την VW να έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι ακούει τη γνώμη των πελατών της, δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον περισσότερα φυσικά κουμπιά και στο ταμπλό των μοντέλων της, κάνοντας έτσι πιο εύκολο τον έλεγχο λειτουργιών του αυτοκινήτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.