ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Έξι πράγματα που απαγορεύεται να κάνουμε κατά τη διάρκεια της οδήγησης

Τα περισσότερα είναι γνωστά και άκρως επικίνδυνα

Έξι πράγματα που απαγορεύεται να κάνουμε κατά τη διάρκεια της οδήγησης

Η αλήθεια είναι πως περνάμε τουλάχιστον μία ώρα της μέρας μέσα στο αυτοκίνητο, 7 ώρες την εβδομάδα κ.ο.κ. οπότε (δυστυχώς) συνηθίζουμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα όταν οδηγάμε!

Κινητό

Το ευκολονόητο είναι το κινητό. Δεν το αφήνουμε από τα χέρια μας όλο το 24ώρ, πόσο μάλλον μέσα στο αυτοκίνητο. Εκεί που σε έχει πιάσει το φανάρι, πιάνεις το κινητό στα χέρια και ξεκινάς ένα γρήγορο «σερφάρισμα». Κατεβαίνεις στο Timeline του Twitter, στέλνεις κανένα μήνυμα στο ομαδικό chat στο messenger, θα πάρεις κανένα τηλέφωνο, καθώς βλέπεις ότι η ουρά δεν προχωράει.

Φαγητό, τσιγάρο, καφές

Τι άλλο κάνεις; Το 90% των Ελλήνων (ίσως είναι και μικρό το ποσοστό), μπαίνει με καφέ στο αυτοκίνητο. Αν δεν έχει από το σπίτι, σταματάει (διπλοπαρκαρισμένος φυσικά) σε ένα από τα εκατομμύρια καφέ που υπάρχουν σε απόσταση του ενός χιλιομέτρου, αγνοεί τα κορναρίσματα προκειμένου γρήγορα να πάρει τζούρα από τον freddo espresso μέτριο (γιατί προσέχουμε κιόλας) και ξεκινάει το «ταξίδι» να φτάσει στη δουλειά.

Στο φανάρι θα ανοίξει τη σακούλα και θα φάει την τυρόπιτα που υπολόγιζε για πιο μετά. Στο ένα χέρι η τυρόπιτα στο άλλο ο λεβιές ταχυτήτων.

Δεν θα κάνει μετά και ένα τσιγαράκι; Θα κάνει, γιατί πως αλλιώς θα περάσει η ώρα μέσα στην κίνηση;

Καμάκι

Αν δεν καπνίζει όμως; Τότε θα ρίξει καμμιά ματιά στα διπλανά αυτοκίνητα. Θα σκάσει ένα χαμόγελο, σίγουρα θα φύγει καμιά ατάκα του στυλ «κίνηση ε; Χάος… Το όνομά σου». Να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα βρε αδερφέ. Μια γνωριμία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Ατομικό fame story

Πολλοί είμαστε αυτοί που πιστεύουμε πως τραγουδάμε καλά, αλλά οι γύρω μας είτε μας φθονούν είτε δεν έχουν μουσική παιδεία και υποστηρίζουν ότι μοιάζουμε με τον «Κακοφωνίξ». Τι καλύτερο λοιπόν, από την προσωπική μας καμπίνα (αυτοκινήτου) στην οποία θα μπορέσουμε επιτέλους να τελειώσουμε το ποτ πουρί που αρχίσαμε στο μπάνιο μας.

«Ανασκαφές»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάπου εδώ θα τελείωνε το θέμα μας, αλλά δεχτήκαμε ισχυρές πιέσεις. Το έχω δει και φώναζα, εγκέφαλο θα φτάσεις» είπε συνάδελφος και δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε. Τι άλλο κάνουμε λοιπόν όταν οδηγούμε χωρίς να οδηγούμε; Ανασκαφές… Όλο και θα ξεχαστούμε και θα πάει το δάχτυλο στη μύτη. Όσο ντροπιαστική παραδοχή μοιάζει, τόσο αποτελεί… πραγματικότητα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.