Αναβλήθηκε – λόγω κορωνοϊού – η πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας SKODA OCTAVIA στην Κρήτη

Αναβλήθηκε – λόγω κορωνοϊού – η πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας SKODA OCTAVIA στην Κρήτη

Αυτόν το μήνα η Κρήτη είχε προετοιμαστεί να υποδεχθεί περισσότερους από 300 δημοσιογράφους του ειδικού τύπου στο χώρο του αυτοκινήτου για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας SKODA OCTAVIA.

Λογικό όμως ήταν μετά την απειλή που μας βασανίζει το τελευταίο διάστημα με την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι επικεφαλής της SKODA AUTO να αναβάλουν την παρουσίαση του οικογενειακού μοντέλου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της SKODA AUTO ενημέρωσε τις αντιπροσωπείες σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη για τη ματαίωση της εκδήλωσης. Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Mε δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί σήμερα σχετικά με τον κορωνοϊό σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και την προτεραιότητα που η SKODA AUTO δίνει στην υγεία των προσκεκλημένων, των συνεργατών και των στελεχών της εταιρείας, η απόφαση ματαίωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης κρίθηκε ως η πλέον αρμόζουσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.