ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο Hyundai Santa Fe (βίντεο)

Υλοποιώντας μία φιλοσοφία «big is beautiful» που παραπέμπει -με την καλή έννοια- στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το Hyundai Santa Fe, μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπάρχουν περισσότερα τέτοια μοντέλα στην αγορά;

Δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο Hyundai Santa Fe (βίντεο)

Είτε η οικογένεια μεγάλωσε τόσο που πέντε θέσεις δεν είναι πλέον αρκετές είτε είστε απλώς λάτρης των μεγάλων αυτοκινήτων, το Hyundai Santa Fe επέστρεψε για να ενισχύσει τον πλουραλισμό σε μία ιδιαίτερη συνομοταξία αυτοκινήτων.

Ναι, μιλάμε για εκείνο το μεγάλο SUV της Hyundai του οποίου τα ίχνη χάθηκαν για μερικά χρόνια. Αυτό όμως συνέχισε ακάθεκτο να παράγεται, να εξελίσσεται και -τώρα που ωρίμασε ο καιρός- επιστρέφει εκ νέου στη χώρα μας.

Για όσους το θυμάστε από το παρελθόν, να ξεκαθαρίσουμε πως η αναβαθμισμένη, τέταρτη γενιά που έχουμε στα χέρια μας δεν έχει καμία σχέση με τα προ δεκαετίας μοντέλα. Δεν είναι απλώς πιο εξελιγμένη αλλά έχει μετατοπίσει και το κέντρο βάρους της, ώστε να ικανοποιεί άλλες ανάγκες. Για παράδειγμα, διατίθεται μόνο σε εκδόσεις έξι και επτά θέσεων -με τρεις σειρές καθισμάτων- τις οποίες υποστηρίζει επαρκώς χάρη στις τεράστιες διαστάσεις του.

Αντίστοιχα, η διάθεση του αυτοκινήτου σε όλες τις μεγάλες αγορές του πλανήτη το έχει καθοδηγήσει να υιοθετεί χαρακτηριστικά από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Και εδώ δεν αναφερόμαστε τόσο στην εμφάνιση όσο στην εμπειρία της χρήσης του. Αφήνοντας λοιπόν κατά μέρος τα της εικόνα, βουτάμε απευθείας στα βαθιά: Στο τι εισπράττει ο οδηγός κατά τη διαδικασία της οδήγησης και της συμβίωσης.

Η αρχική αίσθηση που λαμβάνεις με το που ανοίγεις την πόρτα είναι πως πρόκειται για ένα εσωτερικό φορτωμένο. Οθόνες, κουμπάκια, χειριστήρια, πράγματα που θέλουν χρόνο για να μπουν σε μία σειρά στο μυαλό. Το κάνουν όμως γρήγορα, αφού η εργονομία αποδεικνύεται ιδιαίτερα μελετημένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.