ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ένα ακόμα ιστορικό μοντέλο της VW κινδυνεύει με οριστικό αντίο!

Μετά το Fiesta της Ford ένας ακόμη παραδοσιακός εκπρόσωπος των σουπερμίνι οχημάτων, το VW Polo, θα περάσει στην ιστορία ελέω ηλεκτροκίνησης και νόρμας καυσαερίων Euro 7.

Ένα ακόμα ιστορικό μοντέλο της VW κινδυνεύει με οριστικό αντίο!

H νέα νόρμα Euro 7 που θα τεθεί σε ισχύ επίσημα από την 1η Ιουλίου του 2025 αναμένεται να βάλει την ταφόπλακα στα σουπερμίνι μοντέλα με θερμικό σύστημα κίνησης.

Η Ford έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό ότι Fiesta… τέλος από το 2023, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του CEO της VW, Thomas Schäfer για το Polo.

O Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής φίρμας δήλωσε σε συνέντευξη του, στα πλαίσια της έκθεσης αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες, ότι η νέα νόρμα Euro 7 αλλάζει τα δεδομένα σε όλα όσα γνωρίζαμε για τα αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες μέχρι σήμερα.

Παρότι η εκτίμηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κάνει λόγο ότι όλα τα νέα μοντέλα με θερμικό σύστημα κίνησης από δω και στο εξής θα ακριβύνουν από €90 έως €150, ο Thomas Schäfer, έχει εντελώς αντίθετη άποψη. Προειδοποιεί μάλιστα, ότι η πραγματικότητα θα είναι εντελώς διαφορετική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.