ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μόνο ηλεκτρική η επόμενη γενιά του VW Golf

H 9η γενιά του VW Golf θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρική και αναμένεται να λανσαριστεί προς το 2028, αποτελώντας μέλος της οικογένειας μοντέλων ID

Μόνο ηλεκτρική η επόμενη γενιά του VW Golf

Πριν από λίγους μήνες, ο νέος CEO της Volkswagen, Thomas Schäfer, είχε δηλώσει ότι η εταιρεία δεν είχε λάβει ακόμη την τελική της απόφαση για το μέλλον του VW Golf.

Νεότερα ρεπορτάζ, ωστόσο, έρχονται να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση, τονίζοντας ότι η VW έχει αποφασίσει να μην δώσει τέλος στο μακροβιότερο μοντέλο στην γκάμα της σήμερα. Έτσι, το Golf αναμένεται να περάσει και στην ένατη γενιά του η οποία όμως, θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρική.

Το ηλεκτρικό πλέον Golf, θα διατηρήσει το βαρύ του όνομα και θα αποτελέσει μέλος της ηλεκτρικής γκάμας ID. «Δεν υπάρχει λόγος να του αλλάξουμε το όνομα, έχουμε κάποια ιστορικά ονόματα όπως Golf και GTI και θα ήταν τρελό να μην τα συνεχίσουμε» ανέφερε ο Schäfer, μιλώντας στο βρετανικό Autocar.

«Δεν θα αφήσουμε το Golf σε καμία περίπτωση και ίσως στο μέλλον να δούμε ένα ID. Golf», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της VW.

O Schäfer ξεκαθάρισε ότι το νέο Golf δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του ID.3 καθώς τα δύο μοντέλα απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό και δεν έχουν το ίδιο μέγεθος, προσθέτοντας ότι τα δύο μοντέλα μπορούν να συνυπάρξουν χωρίς πρόβλημα στην ευρύτερη γκάμα της μάρκας.

Όσο για την όγδοη γενιά του Golf, στη διάρκεια της επόμενης χρονιάς αναμένεται να δεχθεί μια μικρή ανανέωση πριν δώσει στην σκυτάλη στην ένατη γενιά που αναμένεται να λανσαριστεί το 2028 και να βασίζεται στη νέα πλατφόρμα SSP του VW Group.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.