ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αστυνομικοί για… κλάματα στην Βουλή – Δεν αναγνώρισαν τον πρώην πρόεδρο της Βουλής

Αστυνομικοί για… κλάματα στην Βουλή – Δεν αναγνώρισαν τον πρώην πρόεδρο της Βουλής

Ένα πρωτοφανές συμβάν έλαβε χώρα έξω από την Βουλή των Ελλήνων, όταν αστυνομικοί απαγόρευσαν την είσοδο στον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη.

Σύμφωνα με το newscenter.gr, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να εισέλθει στο μέγαρο του Κοινοβουλίου από την είσοδο της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, ωστόσο οι δυο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο φυλάκιο δεν τον αναγνώρισαν και δεν του επέτρεψαν την είσοδο, ακόμη κι όταν τους εξήγησε ποιος είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικώς, το επεισόδιο έληξε -ευτυχώς- όταν ένας διερχόμενος αξιωματικός της Βουλής αναγνώρισε τον Απόστολο Κακλαμάνη και διαβεβαίωσε πως πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Σημειωτέον, ο κ. Κακλαμάνης έρχεται τακτικά στη Βουλή και κατά τις συχνές του επισκέψεις δεν παραλείπει ποτέ να περάσει από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, τους περισσότερους από τους οποίους, άλλωστε, γνωρίζει από την περίοδο που είχε διατελέσει πρόεδρος, καθώς και βουλευτής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.