ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Euractiv – Βολές για τον Κ.Μητσοτάκη: «Στην Αυστρία ο Σ.Κουρτς παραιτήθηκε και στην Ελλάδα όλα λειτουργούν ως συνήθως»

Euractiv – Βολές για τον Κ.Μητσοτάκη: «Στην Αυστρία ο Σ.Κουρτς παραιτήθηκε και στην Ελλάδα όλα λειτουργούν ως συνήθως»

Στην παραίτηση του καγκελαρίου της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, στέκεται το Euractiv, το οποίο παράλληλα αφήνει αιχμές και για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, το Euractiv αναπαράγει την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παραίτηση Κουρτς, με αιχμές για τον «στενό πολιτικό του φίλο, Κυριάκο Μητσοτάκη», ενώ το δημοσίευμα, αφού κάνει αναφορά στην παραίτηση του καγκελαρίου της Αυστρίας υπό το βάρος των αποκαλύψεων, αναφέρεται στη «λίστα Πέτσα» και το κρατικό χρήμα που δαπάνησε η ελληνική κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «υπενθυμίζεται πως ο Κουρτς παραιτήθηκε αφού κατηγορήθηκε για χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ σε δημόσια κεφάλαια. Στην Ελλάδα, περισσότερα από 30.000.000 ευρώ κρατικά χρήματα έχουν δοθεί στα ΜΜΕ από την ελληνική συντηρητική κυβέρνηση και όλα λειτουργούν ως συνήθως, δήλωσε το κύριο αντιπολιτευόμενο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, το ευρωπαϊκό Euractiv αναδημοσιεύει τη δήλωση Τσίπρα και ακολούθως αναφέρεται στον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου για το 2021, όπου «η Ελλάδα είχε μία από τις χειρότερες επιδόσεις σε επίπεδο Ε.Ε. Κατατάσσεται 70 από 180 χώρες, ακολουθούμενη από την Ουγγαρία (92) και τη Βουλγαρία (112)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.