ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Γκρεμίζεται» το αφήγημα των εμβολίων: Με κορωνοϊό και ο πλήρως εμβολιασμένος Προκόπης Παυλόπουλος

Μετά τον Κ.Καραμανλή και ο τέως ΠτΔ με κορωνοϊό

«Γκρεμίζεται» το αφήγημα των εμβολίων: Με κορωνοϊό και ο πλήρως εμβολιασμένος Προκόπης Παυλόπουλος

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως είναι επόμενο, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακύρωσε το ταξίδι και όλες τις δραστηριότητές του για τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του:

«Λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον Covid-19».

Να θυμίσουμε ότι θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες και ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είναι επίσης πλήρως εμβολιασμένος.

Είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο περιπτώσεις -και χιλιάδων ακόμα πολιτών- δείχνουν αυτό το οποίο τονίζουμε εδώ και πολλούς μήνες ότι τα εμβόλια δεν σταματούν την μετάδοση του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα με τα μέτρα τα οποία παίρνει η κυβέρνηση πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς οι εμβολιασμένοι δεν κάνουν ποτέ τεστ, νιώθουν απόλυτη ασφάλεια και κυκλοφορούν τελείως ελεύθερα έξω μεταδίδοντας τον ιό και στους ανεμβολίαστους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.