ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γιώργος Τράγκας: Ο Προκόπης Παυλόπουλος αποκαλύπτει τις προδοσίες Τσίπρα και Μητσοτάκη!

Κατέρρευσε η Συμφωνία των Πρεσπών και οι Σκοπιανοί επιστρέφουν σε δυνατότερες αλυτρωτικές επιχειρήσεις – Το ΚΕΛΑΝ θα καταγγείλει τη Συμφωνία.

Γιώργος Τράγκας: Ο Προκόπης Παυλόπουλος αποκαλύπτει τις προδοσίες Τσίπρα και Μητσοτάκη!

Πέφτουν οι μάσκες. Οι κύριοι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης πρωταγωνίστησαν σε μία μειοδοτική συμφωνία, εκείνη της λίμνης των Πρεσπών.

Ο ένας (με τη συνεργασία του κ. Κοτζιά και την αυτοκτονική ανοχή του κ. Καμμένου) βυσσοδόμησε στα παρασκήνια και ακολουθώντας οδηγίες ξένων κέντρων, υπέγραψε την παράδοση του ιστορικού ονόματος “Μακεδονία” στο γειτονικό κρατίδιο, και το ενέταξε στο ΝΑΤΟ, χαρακτηρίζοντας το ανοσιούργημα του ως “διπλωματικό αριστούργημα”.

Ήταν μια επιθυμία της κ. Μέρκελ που εξετελέστη εν ριπή οφθαλμού.

Ο άλλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απύθμενα υποκριτής, πιόνι του Βερολίνου και οργανωμένων συμφερόντων τύπου Σόρος κ.α, αξιοποίησε το εθνικό έγκλημα Τσίπρα και άρπαξε την εξουσία, ενώ παρασκηνιακά δούλευε από τότε υπέρ του Ζάεφ και των Σκοπιανών με εντολές της Μέρκελ. Υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας, ήταν όλα τα πανελλαδικά κανάλια (ΣΚΑΪ Αλαφούζος, STAR – ALPHA, Βαρδινογιάννης, ANT1, Κυριακού).

Αλέξης και Κυριάκος χαρακτήρισαν “ψεκασμένους” και “γραφικούς” τα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαμαρτυρήθηκαν στο Λευκό Πύργο και την Πλατεία Συντάγματος. Τα παιδιά της Μέρκελ, “έθαψαν” τον Μίκη Θεοδωράκη, τον χαρακτήρισαν “ραμολιμέντο”, επειδή μίλησε στην πλατεία Συντάγματος κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και όταν πέθανε έδωσαν οδηγίες σε όλα τα “θολά” τηλεοπτικά κανάλια, να μην περιλάβουν στα αφιερώματα για τη ζωή και το έργο του μουσικοσυνθέτη, ούτε ένα λεπτό από την ομιλία του στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό και για την παρουσία του στη συγκέντρωση των αγανακτισμένων εναντίον του μνημονίου!

Τώρα, αποκαλύφθηκε πλήρως η προδοτική συμφωνία της λίμνης των Πρεσπών. Κατέρρευσε, τα Σκόπια έδειξαν τις αληθινές προθέσεις τους και ο Τσίπρας δεν έχει πλέον καμία ελπίδα να επιστρέψει στο Μαξίμου. To VMRO αμφισβητεί πλέον την ίδια τη νομική υπόσταση του “διπλωματικού αριστουργήματος”, που εμπνεύστηκε ο Αλέξης και υποστήριξε αναφανδόν στα παρασκήνια ο Γερμανόφιλος Κυριάκος Μητσοτάκης- το καλύτερο πιόνι της Γερμανικής Καγκελαρίας.

Το γειτονικό κρατίδιο δεν ετήρησε και δεν τηρεί ούτε έναν όρο της συμφωνίας. Οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί άρχοντες, αρνούνται να υπογράφουν κάτω από το “Βόρεια Μακεδονία” και επαναφέρουν στο σκέτο “Μακεδονία”. Ο Τσίπρας “πούλησε” την Ελλάδα και το ιστορικό όνομα, Ο Μητσοτάκης εξαπάτησε τους Έλληνες και δεν βγάζει άχνα για όσα λέει η “Μακεδονική Εθνική Ενότητα”, η οποία από τώρα δηλώνει ότι κάνει “χαρτοπόλεμο” τη συμφωνία.

Το σχετικό άρθρο της σημερινής “ΕΣΤΙΑΣ”, υπογράφει ο τέως ΠτΔ και επίτιμος καθηγητής της Νομικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Δηλαδή αυτός που κατήγγειλε, πρόσφατα εμμέσως πλην σαφώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας όταν λέει ότι “έχουμε διαφορές μαζί της στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών”.

Τώρα, με το σημερινό άρθρο του στην “ΕΣΤΙΑ”, δηλώνει ότι με επίκληση των άρθρων 56-60 της συμβάσεως της Βιέννης, τίθεται ακόμα και ζήτημα αποβολής των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο άνθρωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (έχοντας και τα προσωπικά του με τον Μητσοτάκη που έβαλε την ανύπαρκτη, πολιτικά, Σακελλαροπούλου στη θέση του), ανοίγει το στόμα του και λέει αλήθειες για γεγονότα και παρασκήνια που εκείνος δεν ετόλμησε, ή δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει. Ξεσκεπάζει το ρόλο μιας ανθελληνικής πολιτικής ηγεσίας, που αποδέχτηκε μια μειοδοτική συμφωνία, σε βάρος του ιστορικού ονόματος “Μακεδονία” και εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Και διαγκωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα εξυπηρετήσει καλύτερα ξένα συμφέροντα και τρώγονται σαν τα σκυλιά για το ποιος θα αρπάξει τις κουτάλες της εξουσίας. Το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, θα καταγγείλει και δεν θα εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, πολύ περισσότερο τώρα που η Σκοπιανή ηγεσία προαναγγέλλει με τις δηλώσεις της την εκκίνηση νέων αλυτρωτικών επιχειρήσεων σε βάρος της μοναδικής και Ελληνικής Μακεδονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ζητήσει απομάκρυνση των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ και θα μπλοκάρει την Ευρωπαϊκή ένταξη του γειτονικού κρατιδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.