ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έχουν απλήρωτους τους υγειονομικούς του ΕΟΔΥ εν μέσω 4ου κύματος πανδημίας!

Έχουν απλήρωτους τους υγειονομικούς του ΕΟΔΥ εν μέσω 4ου κύματος πανδημίας!

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός και τα φιλοκυβερνητικά μέσα κάνουν τα πάντα να μας πείσουν πως η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάσχεση της πανδημίας, o πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης ενημέρωνε μέσω mail τους υγειονομικούς του οργανισμού πως η μισθοδοσία του Οκτωβρίου δεν… μπορεί να καταβληθεί, επειδή δεν έχει εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση που την προβλέπει!

Μάλιστα, σε αυτή την πραγματικά προκλητική και εξοργιστική ειδοποίηση προς τους υγειονομικούς του οργανισμού, ο κ. Ζαούτης δεν αναφέρει καν τους λόγους για τους οποίους έχει καθυστερήσει τόσο πολύ η υπογραφή αυτής της ΚΥΑ. Επιπλέον, παραδέχεται πως δεν ξέρει γιατί δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι του οργανισμού που διευθύνει και -ακόμη χειρότερα- πως δεν ξέρει πότε θα πληρωθούν!

Όπως καταγγέλουν εργαζόμενοι στον ΕΟΔΥ, οι συμβασιούχοι προσφέρουν εδώ και δύο μήνες τις υπηρεσίες τους χωρίς να έχει υπογραφεί απόφαση για την επέκταση των συμβάσεών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εντυπωσιακό είναι πως αυτό το μπάχαλο συμβαίνει εν μέσω πανδημίας, επιβεβαιώνοντας πως η κυβέρνηση έχει παραλύσει και αδυνατεί πλέον να εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία του Συστήματος Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.