ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Με κατασκευασμένα δημοσιεύματα φτιάχνουν κλίμα για μελλοντικές διώξεις πολιτικών φρονημάτων

Με κατασκευασμένα δημοσιεύματα φτιάχνουν κλίμα για μελλοντικές διώξεις πολιτικών φρονημάτων

Φαίνεται πως η κυβέρνηση φτιάχνει κλίμα για μελλοντικές διώξεις που θα αφορούν τους λεγόμενους αρνητές και αντιεμβολιαστές.

Μετά τις αποκαλύψεις του ίδιου του υπουργού Προστασίας Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκου για ειδική oμάδα δράσης της ΕΛ.ΑΣ. που παρακολουθεί διαδικτυακούς λογαριασμούς ατόμων που φέρονται να κινούνται σε αυτό των χώρο (δηλαδή παρακολουθούνται και οι απλές δημοσιεύσεις που κάνει κάποιος στον προσωπικό του λογαριασμό), παρατηρείται τώρα το φαινόμενο να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον φιλικό προς την κυβέρνηση τύπο, τα οποία καλούν σε καταστολή νόμιμων δράσεων και συγκεντρώσεων ατόμων και ομάδων που διαφωνούν με τα μέτρα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στις 16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση, στην οποία είχε εμφανιστεί ως κεντρικός ομιλητής, ένας ναύαρχος εν αποστρατεία που φέρεται να κινείται στον χώρο του ΕΠΑΜ, ο οποίος υποτίθεται ότι ζήτησε την έγκριση ψηφίσματος δια βοής, με το οποίο καλούνταν οι δικαστικές αρχές της ώρας να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης εναντίον της Βουλής και της Προέδρου της Δημοκρατίας για εσχάτη προδοσία!

Κατά το δημοσίευμα ο ομιλητής καλούσε και την ΕΛ.ΑΣ «να υλοποιήσει άμεσα τα εντάλματα σύλληψης και τις Ένοπλες Δυνάμεις να στηρίξουν την προσωρινή κυβέρνηση που θα επιλέξει πρωτογενώς ο λαός και να ασφαλίσει την πατρίδα κατά την κρίσιμη μεταβατική περίοδο».

Μάλιστα η εφημερίδα αναρωτιόταν για ποιο λόγο δεν επενέβη η αστυνομία που υπήρχε γύρω από το σημείο της συγκεντρώσεως χωρίς όμως να εξηγεί στους αναγνώστες της ποια παράνομη πράξη διαπράχθηκε.

Να σημειωθεί πως όλα αυτά τα δημοσιεύματα και τα δήθεν ανατριχιαστικά βίντεο που προβάλλονται από τα γνωστά κανάλια της «λίστας Πέτσα» έχουν πληθύνει μετά την σύλληψη και την απαγγελία κατηγοριών(τους φόρτωσαν όλο τον ΠΚ) σε μέλη της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπεραίνουμε λοιπόν πως κάποιοι επιθυμούν την παύση κάθε αντικυβερνητικής φωνής και κάθε αντίστασης στα μέτρα που επιβάλλονται στην κοινωνία τα τελευταία δυο χρόνια και τα οποία θυμίζουμε είχαν αρχικώς ξεκινήσει για δυο μόνο εβδομάδες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.