Η Ντόρα δεν μιλάει ποτέ γενικά! Ποιους υπουργούς «φωτογράφιζε»;

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στη δημοσιότητα νέο ηχητικό ντοκουμέντο λίγους μήνες πριν πεθάνει

Ήθελε να εξηγήσει ποιους και γιατί αποκληρώνει στις διαθήκες

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στη δημοσιότητα νέο ηχητικό ντοκουμέντο λίγους μήνες πριν πεθάνει

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Άλλο ένα ηχητικό ντουκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου είδε το «φως» της δημοσιότητας, ένα από τα πολλά του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο κατηγορεί -πιθανόν- μία ξαδέρφη του, κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, φανερά καταβεβλημένος, λίγους μήνες πριν πεθάνει, ήθελε να εξηγήσει ποιους και γιατί αποκληρώνει στις διαθήκες, τόσο σε αυτή που άνοιξε όσο και στις επόμενες που θα ακολουθήσουν.

«Είχε βάλει σκοπό να με κυνηγήσει. Να με διαβάλει, να με υπονομεύσει και να καταστρέψει. Γι΄αυτό κέρδισε την απόρριψη, την καταδίκη και την καταγγελία απ’ όλους» λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Ίσως να αναφέρεται στην ξαδέρφη του, ίσως και όχι, ίσως να αναφέρεται και σε πιο συγγενικό του πρόσωπο» λέει ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτης, Νίκος Αλεξανδρής. «Εικάζουμε ότι αν δεν τα λέει για την ξαδέρφη του, τα λέει για τα παιδιά του τα ίδια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Ας μην βιαστούμε. Και οι τρεις διαθήκες δεν θα αφήσουν αμφιβολία ότι ζούσε, όπως είχε πει, χάρη στις προσπάθειες της γυναίκας του και του γιου του» είπε ο δικηγόρος.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.