Εισαγγελέας δίνει κοκαΐνη σε ανήλικους αλλοδαπούς για να του προσφέρουν ηδονή – Τον φωνάζουν… «Λίτσα»

Νέα υπόθεση a la αντιπροέδρου ΣτΕ παρουσιάζουν τα «Αποκαλυπτικά»

Εισαγγελέας δίνει κοκαΐνη σε ανήλικους αλλοδαπούς για να του προσφέρουν ηδονή – Τον φωνάζουν… «Λίτσα»

Λίγους μόλις μήνες μετά το σάλο που ξέσπασε λόγω της εμπλοκής του αντιπροέδρου του ΣτΕ Παναγιώτη-Κίμωνα Ευστρατίου, σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης από μια παρέα ανήλικων -κατά δήλωσή τους- αλλοδαπών, ένα ακόμη σκάνδαλο αναμένεται να προκαλέσει «ντόρο».

Ένας γνωστός εισαγγελέας ντύνεται γυναικεία και εμφανίζεται στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα με νεαρά αγόρια, τις περισσότερες φορές με ανήλικους παράνομους μετανάστες.

Σύμφωνα με τα «Αποκαλυπτικά» η… «Λίτσα», όπως του αρέσει να τον αποκαλούν στο πεζοδρόμιο της αμαρτίας, σχεδόν κάθε εβδομάδα μοιράζει λάγνα βλέμματα και υποσχέσεις σε νεαρούς άνδρες στην Ομόνοια και στην πλατεία Θεάτρου.

Πρόκειται για αναγνωρίσιμο εισαγγελέα στους δικαστικούς κύκλους με δάφνες και περγαμηνές στο ενεργητικό του. Ο εισαγγελέας μάλιστα προσφέρει κοκαΐνη και χρήματα στα αγόρια, σε αντάλλαγμα για τις «υπηρεσίες» τους.

Η δράση του είναι γνωστή σε όλες τις πιάτσες και του αρέσει να φορά πάντα την ίδια ξανθιά περούκα και ψιλοτάκουνα και να διασχίζει όλα τα δρομάκια στο κέντρο της Αθήνας, με κορυφαία στάση αυτή στην πλατεία Βικτωρίας, σε γνωστά γκέι μπαρ της περιοχής.

Ο εισαγγελέας είναι αρκετά γνωστός αφού έχει αναλάβει αρκετές υποθέσεις με πάρα πολλούς ανακριτές, από τον πρώτο μέχρι τον τριακοστό για παράδειγμα ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η εφημερίδα αναφέρει ότι η… «Λίτσα» έχει διεστραμμένα βίτσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.