ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Κρέτσος: «Δεν θα δοθούν… δωρεάν άδειες και δημόσιες συχνότητες»

Κρέτσος: «Δεν θα δοθούν… δωρεάν άδειες και δημόσιες συχνότητες»

Για τα οφέλη της υβριδικής τηλεόρασης και γενικότερα της ψηφιακής μετάβασης στις τηλεπικοινωνίες μίλησε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, από το βήμα του 9ου διεθνούς συνεδρίου της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων), το οποίο διεξάγεται σήμερα και αύριο στην Αθήνα.

Ο Λ. Κρέτσος σημείωσε ότι όλοι πλέον αντιλαμβάνονται τη σημασία της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή αλλά και τις συνέπειες της άγνοιας στο ζήτημα αυτό, προσθέτοντας ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να μη μείνουμε σε λάθη του παρελθόντος και τυχόν αστοχίες των προηγούμενων κυβερνήσεων (ψηφιακός χάρτης συχνοτήτων κ.λπ.). Οι προκλήσεις της Ελλάδας είναι πολλές, προσέθεσε, καθώς η χώρα μας έχει μείνει πίσω τα τελευταία χρόνια στον τομέα αυτό, κάτι που -όπως υπογράμμισε ο Λ. Κρέτσος- πρόκειται σύντομα να αλλάξει.

Δήλωσε χαρούμενος που μιλά για το μέλλον της τηλεόρασης στην Ελλάδα, και ειδικότερα της τεχνολογίας που θα μας φέρει στην επόμενη μέρα, της ευρυζωνικότητας, καθώς οι δυνατότητες της τεχνολογίας είναι μεγάλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λ. Κρέτσος τόνισε την ανάγκη οι δημόσιες συχνότητες να βρεθούν στην πρωτοπορία της τεχνολογικής αυτής μετάβασης, και αναφέρθηκε στην πλατφόρμα υβριδικών υπηρεσιών που η ΕΡΤ σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.