ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

N. Ανδρουλάκης στο συνέδριο ΔΗΣΥ: «Φτιάξαμε μια Ευρώπη των αγορών, μια Ευρώπη όπου κουμάντο κάνουν τα μεγάλα κράτη»

N. Ανδρουλάκης στο συνέδριο ΔΗΣΥ: «Φτιάξαμε μια Ευρώπη των αγορών, μια Ευρώπη όπου κουμάντο κάνουν τα μεγάλα κράτη»

«Φτιάξαμε μια Ευρώπη των αγορών, μια Ευρώπη όπου κουμάντο κάνουν τα μεγάλα κράτη» επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης εξηγώντας με αυτή τη θέση την αποτυχία της σοσιαλδημοκρατίας να δώσει θετικό πρόσημο στην Ένωση, όπως πέτυχε να κάνει σε κράτη- μέλη.

Από τον ευρωρομαντισμό τον εθνορομαντισμό περάσαμε στον εθνικολαϊκισμό, συνέχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και υπογράμμισε ότι η αγάπη στην ΕΕ δεν αποκλείει την κριτική για την έλλειψη δημοκρατίας. Η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει μηχανισμούς που θα βάζουν σε τάξη το κεφάλαιο, προσέθεσε.

«Πήραμε ακατανόητες πολιτικές αποφάσεις, την αδιανόητη αμνήστευση του Καραμανλή, την αδιανόητη απόφαση να κυβερνήσουμε τον ΛΑΟΣ» σημείωσε προκειμένου να τεκμηριώσει το γιατί η κρίση οδήγησε στην κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ. «Και όχι μόνο αυτό, ενοχοποιήσαμε και την περίοδο του Ανδρέα Παπανδρέου» συμπλήρωσε.

Τέσσερα βήματα για τον νέο φορέα:

Πρώτον, η ενοποίηση του ιστορικού αφημήματος.

Δεύτερον, δομές και πρόσωπα.

Τρίτον, πρόγραμμα λύσεων για τους πραγματικούς μη προνομιούχους.

Τέταρτον, εκλογή στη βάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διαφωνώ κάθετα η εκλογή στη βάση να προηγηθεί των τριών βημάτων. Ας μη βάλουμε ξανά το κάρο μπροστά από το άλογο. Δε χρειαζόμαστε έναν ακόμη αρχηγό. Χρειαζόμαστε ένα νέο κόμμα» είπε χαρακτηριστικά. «Η προσπάθεια που ξεκινάμε δε μπορεί να είναι σωσίβιο διάσωσης του παλαιού συστήματος. Εύχομαι να πάρουμε τη σωστή απόφαση» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.