ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καλύτερα στην υγεία του ο Παύλος Πολάκης – Τι έγραψε στο Facebook (φωτό) (upd)

Καλύτερα στην υγεία του ο Παύλος Πολάκης – Τι έγραψε στο Facebook (φωτό) (upd)

[Ανανέωση 19:15] Γιατρός ο ίδιος, αλλά και… φανατικός των social media, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, φρόντισε να ενημερώσει μέσω Facebook για την κατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης εισήχθη νωρίτερα το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς φέρεται να αισθάνθηκε δυσφορία.

Μετά τις εξετάσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε στο Facebook: «ΟΛΑ ΠΡΙΜΑ. Μην ανησυχείτε έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα… Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές, με συγκινήσατε. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής και μονάδας του Ιπποκράτειου».

————————————————–

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, ο κ. Πολάκης εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πολάκης μετέβη αρχικά στο Ιπποκράτειο έπειτα απο αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί του νοσοκομείου μετέφεραν τον αναπληρωτή υπουργό στην καρδιολογική κλινική προκειμένου να τον υποβάλουν σε σειρά εξετάσεων.

Πάντως για προληπτικούς λόγους ο αναπληρωτής υπουργός μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Τι λένε πληροφορίες από το περιβάλλον του

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Πολάκη, το επεισόδιο δεν κρίνεται σημαντικό, καθώς ο υπουργός αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και πραγματοποιεί τακτικά εξετάσεις για την υγεία του, χωρίς όμως να είναι κάτι επικίνδυνο.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πολάκης παρέμεινε εντός του νοσοκομείου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά θα πάρει εξιτήριο σήμερα και αύριο θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα του.

Από το περιβάλλον του αναπληρωτή υπουργού, διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να παραμένει για προληπτικούς λόγους, στη Μονάδα Εμφραγμάτων, με συμπτώματα αρρυθμίας και κολπικής μαρμαρυγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από healthreport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.