Στη ΔΕΘ βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Την υπόσχεση για έξοδο από το μνημόνιο το καλοκαίρι του 2018 επανελαβε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Διοίκηση της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσιπρας σημείωσε πως ο φετινός τίτλος της ΔΕΘ θα μπορούσε να είναι και «αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον».

Πρόσθεσε ότι βασικός στόχος είναι η 83η ΔΕΘ να είναι η πρώτη που θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός έξω από τη σκληρή επιτροπεία και δεσμεύθηκε πως «σε αυτό το βασικό στόχο θα δουλέψουμε».

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιπρας, συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ακολούθως επισκεπτόμενος το περίπτερο του ΟΑΣΘ σημείωσε πως το στοίχημα της σημερινής κυβέρνησης δεν είναι απλά η εκκαθάριση του Οργανισμού αλλά η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών για τον πολίτη, με τον πήχη πολύ ψηλά και όχι σε σχέση με τη προηγούμενη διοίκηση, που δεν μπορούσε να είναι χειρότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ερωτηθείς για το Μετρό Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός σημείωσε πως μετά από τόσα χρόνια σταμάτησε να αποτελεί ανέκδοτο, το μόνο που μένει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!