ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Κεντρική Μακεδονία: 30 εκατ. ευρώ για εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου

Κεντρική Μακεδονία: 30 εκατ. ευρώ για εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου

Τριάντα εκατομμύρια ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων διατίθενται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου το επόμενο χρονικό διάστημα να προχωρήσει σε έργα συντήρησης του οδικού δικτύου.

Τα σχετικά έγγραφα υπέγραψαν σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στην έδρα της Περιφέρειας.

Ο κ. Χαρίτσης επισήμανε ότι κατόπιν αιτήματος του περιφερειάρχη, προχωρά η σχετική χρηματοδότηση και γνωστοποίησε πως σε ό,τι αφορά το έργο Θεσσαλονίκη – Έδεσσας, που εκκρεμεί εδώ και χρόνια, το υπουργείο προχωρά στη χρηματοδότηση όλων των απαραίτητων απαλλοτριώσεων με 10 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια, το υπουργείο σε συνεργασία με την Περιφέρεια, θα προχωρήσει και στην εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων για την υλοποίηση του έργου σύντομα.

Ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε πολύ σημαντικά τα έργα αυτά, ανέφερε ότι ο υπουργός αντιλήφθηκε όσα του έθεσε πριν από κάποιους μήνες, αναφέρθηκε στις επιδόσεις της Περιφέρειας ως προς την απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ και παρέδωσε στον κ. Χαρίτση το βραβείο που κέρδισε η Περιφέρεια, καθώς επελέγη ως η Επιχειρηματική Περιφέρεια της Ευρώπης από την Κομισιόν, το Ευρωκοινοβούλιο και την Επιτροπή των Περιφερειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.