ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Θ. Φωτίου: «130.000 σχολικά γεύματα μέσα στον Οκτώβρη»

Θ. Φωτίου: «130.000 σχολικά γεύματα μέσα στον Οκτώβρη»

«Ανάπτυξη χωρίς κοινωνική αλληλεγγύη, δεν μπορεί να είναι ούτε δίκαιη ανάπτυξη ούτε βιώσιμη, ούτε να είναι κοινωνικά αποδεκτή». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία της η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, κατά την διάρκεια του περιφερειακού συνεδρίου για την Ανάπτυξη που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Η κ. Φωτίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη λειτουργία των Κέντρων Κοινότητας στα οποία -όπως είπε η υπουργός- οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιώματα τους, τα επιδόματα που μπορεί να πάρουν αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο δήμος.

Σχετικά με την υπόθεση των σχολικών γευμάτων, η κ. Φωτίου είπε πως μέσα στον Οκτώβρη θα δοθούν 130.000 σχολικά γεύματα σε σχολεία σε διάφορες περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση, σημειώνοντας πως αυτό είναι «ένα πολύ μεγάλο βήμα». Επίσης τόνισε πως το 2019 θα δοθούν 500.000 γεύματα την ημέρα σε σχολεία όλης της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.