ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αρκεί μόνο το κούρεμα χρειάζεται και κατάργηση της λιτότητας

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αρκεί μόνο το κούρεμα χρειάζεται και κατάργηση της λιτότητας

Ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μηλιός διατυπώνει την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι το πρόβλημα δεν είναι μία ενδεχόμενη νέα διαγραφή του ελληνικού χρέους, αλλά «τα μέτρα που θα τη συνοδεύουν, ως δήθεν αντικειμενική αναγκαιότητα για το κούρεμα».

Στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηλιός αναφέρει:

«Το πολυδιαφημισμένο επόμενο Eurogroup θα συζητήσει αναμφίβολα το ζήτημα που θέτει το ΔΝΤ αναφορικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και συνεπώς την ανάγκη κουρέματος ενός σημαντικού μέρους του.

»Το πρόβλημα δεν είναι όμως η διαγραφή του χρέους καθ’ αυτή, αλλά τα μέτρα που θα τη συνοδεύουν, ως δήθεν αντικειμενική αναγκαιότητα για το κούρεμα.

»Τα μέτρα αυτά, δηλαδή η περαιτέρω πτώχευση και ανασφάλεια της κοινωνίας για να αυξάνει ο πλούτος και η εξουσία της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας είναι ο πραγματικός τους στόχος.

»Αυτή την πολιτική πρέπει να αλλάξουμε, να ανατρέψουμε. Καταργώντας τη λιτότητα θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε το κούρεμα του χρέους ώστε να εξυγιάνουμε τα δημόσια οικονομικά σε συνθήκες κοινωνικής δικαιοσύνης, προστασίας όσων πλήττονται από την κρίση και αναδιανομής του εισοδήματος σε όφελος των πολλών, των κοινωνικών αναγκών». πτυξη , την φυσική ομορφιά την γραφικότητα και τον πολιτισμό.

Το πως γίνεται, ένα κόμμα το οποίο δεν έχει ουσιαστική πολιτική ιδεολογία, δεν έχει θεμέλια να στηριχθεί, οι απόψεις και οι προτάσεις του είναι άστοχες, αρνητικές και σε κάποιες περιπτώσεις ανύπαρκτες, να βρεθεί στην κυβέρνηση της χώρας σε λίγους μήνες είναι από τα πιο περίεργα μυστήρια της σύγχρονης Ελληνικής πολιτικής και κοινωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.