ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διαδικτυακός καυγάς με βαριές εκφράσεις μεταξύ Ζ.Κωνσταντοπούλου και Ν.Καρανίκα: «Τενεκές» «Λαμόγιο»

Διαδικτυακός καυγάς με βαριές εκφράσεις μεταξύ Ζ.Κωνσταντοπούλου και Ν.Καρανίκα: «Τενεκές» «Λαμόγιο»

Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν στο διαδίκτυο η Ζωή Κωνσταντοπούλου κι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, με αφορμή τους τελευταίους πλειστηριασμούς.

Αρχικά ο κ. Καρανίκας είχε κατηγορήσει την πρόεδρο της “Πλεύσης Ελευθερίας” πως “σώζει βίλες λαμόγιων”, με την ίδια να τον χαρακτηρίζει… “χρυσοπληρωμένο τενεκέ”.

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας μίλησε για «αριστεριστές που σώζουν βίλες λαμόγιων» και για «μπαταχτσήδες», κατηγορώντας έτσι να κινήματα που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς, στα οποία συμμετέχει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν οργισμένη, χαρακτηρίζοντας τον σύμβουλο του πρωθυπουργού «χρυσοπληρωμένο τενεκέ» και «τρομαγμένο κράχτη» της κυβέρνησης.

Η ίδια παρέθεσε τα στοιχεία του πλειστηριασμού, που αποδεικνύουν πως ήταν ένα σπίτι 60 τ.μ που βγήκε στο «σφυρί» για 50.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.