Την άποψη ότι ο Πάνος Καμμένος εμφανίζει τον εαυτό του ως αρχιστράτηγο για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από μια ένταση με την Τουρκία εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας στη σκιά των δηλώσεων του υπουργού Άμυνας την Τετάρτη που προκάλεσαν την αντίδραση της Τουρκίας με την χαμηλή πτήση, το πρωί της Πέμπτης, δύο τουρκικών F-16, πάνω από το Καστελόριζο.

«Ότι ο κύριος Καμμένος, βλέπει τον εαυτό του με έναν περίεργο τρόπο ως κάποιον ο οποίος θα μπορούσε να αποκομίσει πολιτικό όφελος από μια εικόνα έντασης, στην οποία ο ίδιος να εμφανίζεται υπό λανθάνουσα μορφή, ο ίδιος ξαναλέω, κάτι σαν αρχιστράτηγος κτλ. αυτό νομίζω το έχει διαπιστώσει η ελληνική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια».

Για το λόγο αυτό ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τους πάντες να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί «σε οτιδήποτε λέει και στη σοβαρότητα του ό,τι λέει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί σπάνια αυτά που λέει υπηρετούν το εθνικό συμφέρον. Συνήθως υπηρετούν το δικό του στενό κομματικό συμφέρον και επίσης, ο κύριος Καμμένος είναι απελπισμένος αυτή τη στιγμή. Η οποιαδήποτε ανάλυση, όχι απλώς είσοδο στη Βουλή δεν του δίνει, είναι σε τέτοια απόσταση που πρέπει να τριπλασιάσει τα αποτελέσματά του για να έχει μια ελπίδα» κατέληξε ο κ. Δένδιας.