ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Από τους παγωμένους καταρράκτες στα Τζουμέρκα έστειλε ο Α.Τσίπρας τις ευχές του για το νέο έτος (φωτο)

Από τους παγωμένους καταρράκτες στα Τζουμέρκα έστειλε ο Α.Τσίπρας τις ευχές του για το νέο έτος (φωτο)

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τζουμέρκα της Ηπείρου, βρέθηκε την Πρωτοχρονιά ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο Αθαμάνιο, το χωριό απ΄όπου κατάγεται, αργά το απόγευμα της Τρίτης και το βράδυ -σύμφωνα με το epiruspost- το πέρασε στην ταβέρνα του χωριού, ανταλλάσσοντας ευχές με συγγενείς και φίλους για τη νέα χρονιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας, το πρωί της Τετάρτης ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» με τέσσερις φωτογραφίες από τις παγωμένες βουνοκορφές στα Τζουμέρκα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

https://www.instagram.com/p/BsJC_A4gY9i/?utm_source=ig_embed
Στις φωτογραφίες απεικονίζονταν οι χιονισμένες κορυφές και οι παγωμένοι καταρράκτες, ενώ η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του πρωθυπουργού ήταν «Καλή χρονιά από τους παγωμένους καταρράκτες με τους σταλακτίτες στα Τζουμέρκα». Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να ευχηθούν στον πρωθυπουργό κάτω από την ανάρτησή του.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε τη δεύτερη ημέρα του χρόνιυ κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα Θεοδώριανα, με άριστο ξεναγό έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι την περιοχή, τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο του συλλόγου «Κωστηλάτα» Γιάννη Παπαγιάννη. Τα Θεοδώριανα βρίσκονται σε υψόμετρο 1000 μέτρων περίπου και αποτελούν ένα από τα κεφαλοχώρια της περιοχής.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο πρωθυπουργός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.