ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μ.Βορίδης: «Η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης είναι πιο σκοπιανή και από τους Σκοπιανούς»

Μ.Βορίδης: «Η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης είναι πιο σκοπιανή και από τους Σκοπιανούς»

Μία φράση του Μάκη Βορίδη λίγο πριν κατέβει από το βήμα της φόρτισε την συνεδρίαση στην ολομέλεια της Βουλής και προκάλεσε την σφοδρή αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας που ξεπουλάει την Μακεδονία μας και πρόσθεσε πως η επιχειρηματολογία της είναι πιο σκοπιανή και από τους Σκοπιανούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο κομμάτι της φράσης του είχε ακριβώς πει χθες και ο Αντώνης Σαμαράς στη δική του ομιλία.

Στα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκλήθηκε θύελλα με την Σια Αναγνωστοπούλου να φωνάζει « Μειοδοσία στο ελληνικό κοινοβούλιο το 2019; Γυρίζουμε σε μετεμφυλιακή εποχή να πάρει θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τασίας Χριστοδουλόπουλου που προήδρευε στη συνεδρίαση είπε «Βγήκαν οι σκελετοί από τις ντουλάπες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.