ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μήνυση Ν.Νικολόπουλου κατά Π.Καμμένου για εκβιασμούς και απειλές!

Μήνυση Ν.Νικολόπουλου κατά Π.Καμμένου για εκβιασμούς και απειλές!

Στην υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας βρέθηκε λίγα λεπτά με τις 12.00 της Παρασκευής ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Από την πλευρά Νικολόπουλου αναφέρουν πως υπάρχουν και στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει, χωρίς να δίνουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών».

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας που σημειωτέον έχει δηλώσει ότι θα διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα τον βουλευτή κ. Θανάση Παπαχριστόπουλο φέρεται να προσπαθούσε επίμονα τις τελευταίες ώρες να προσεγγίσει τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαϊας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τελευταίος ωστόσο δεν απαντούσε στις επίμονες κλήσεις γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του πρώην υπουργού. Στα αξιοσημείωτα της υπόθεσης είναι ότι ο κ. Νικολόπουλος πρότεινε ως μάρτυρά του τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.