ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Α. Τσίπρας κατά Γ. Στουρνάρα: «Είσαι ένας υπερτιμημένος τεχνοκράτης που ασχολείται με το κουτσομπολιό»

Α. Τσίπρας κατά Γ. Στουρνάρα: «Είσαι ένας υπερτιμημένος τεχνοκράτης που ασχολείται με το κουτσομπολιό»

Για υπερτιμημένους τεχνοκράτες που απέτυχαν στις προβλέψεις τους και τώρα ασχολούνται με το μικροπολικό κουτσομπολιό έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα και τη διαμάχη του με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες που δεν πέτυχαν στις προβλέψεις τους για την οικονομία και ασχολούνται με το μικροπολιτικό κουτσομπολιό και τις Κασσάνδρες της καταστροφής», τόνισε ο πρωθυπουργός δείχνοντας ξεκάθαρα τον κ. Γιάννη Στουρνάρα.

«H κυβέρνηση ενώνει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες γύρω από τον μεγάλο εθνικό στόχο: να αφήσουμε πίσω το παρελθόν της χρεοκοπίας στο οποίο μας οδήγησε το παλιό πολιτικό σύστημα ως πολιτικός εκπρόσωπος της εγχώριας ολιγαρχίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους υπουργούς του να μην πέφτουν στις παγίδες που στήνουν τα Μέσα Ενημέρωσης που είναι αντίθετα στην κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε live την ομιλία του ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.