ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΝΔ για Ρουβίκωνα: «Η αγαπημένη συλλογικότητα του ΣΥΡΙΖΑ εισβάλλει ανενόχλητη όπου θέλει»

ΝΔ για Ρουβίκωνα: «Η αγαπημένη συλλογικότητα του ΣΥΡΙΖΑ εισβάλλει ανενόχλητη όπου θέλει»

Με δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος καυτηριάζει τη στάση της κυβέρνησης για τη δράση του Ρουβίκωνα, ο οποίος ανενόχλητος προβαίνει σε επιθέσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή Λαρίσης:

«Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επί 4 χρόνια συνειδητά προστάτεψε το περιθώριο της βίας. Η αγαπημένη τους “συλλογικότητα”, ο Ρουβίκωνας, εισβάλλει ανενόχλητος όπου θέλει σε καθημερινή βάση. Μέσα σε λιγότερο από δυο εβδομάδες, τα αγαπημένα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαπράξει οκτώ καταδρομικές επιθέσεις, χτυπώντας, μεταξύ άλλων, δύο πρεσβείες και αρκετά καταστήματα.

Την ίδια ώρα, το παρακράτος των Εξαρχείων συνεχίζει τα πάρτι των μολότοφ και της βίας.

Ωστόσο, παρά τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν και τα οποία αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πολίτης της χώρας, το υπουργικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνεχίζει με συνεντεύξεις του να δικαιολογεί την τακτική της στρουθοκαμήλου που ακολουθεί, πιστό στο δρόμο που χάραξε ο προκάτοχός του.

Στην πραγματικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κάνει απολύτως τίποτε, ιδιαίτερα σε αυτή τη συγκυρία που γνωρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι διάφοροι πρόθυμοι συνοδοιπόροι του θα αποτελούν σύντομα παρελθόν. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι τα σχέδιά τους θα πέσουν στο κενό. Η νομιμότητα θα επικρατήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.