ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

T.Πετρόπουλος: «Θα πείσουμε τα τεχνικά κλιμάκια ότι αυτά που δίνουμε είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων της χώρας»

T.Πετρόπουλος: «Θα πείσουμε τα τεχνικά κλιμάκια ότι αυτά που δίνουμε είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων της χώρας»

Η κυβέρνηση θα καταβάλει τα αναδρομικά που θα αποφασίσουν τα δικαστήρια «στο βαθμό που έχουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια» δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος στη σκιά των όσων ζήτησαν οι δανειστές με τη δεύτερη έκθεση μεταμνημονιακού ελέγχου που έδωσαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Ειδικά για τη σύσταση των ευρωπαίων προκειμένου να υπάρξουν ισοδύναμα ο κ. Πετρόπουλος σχολίασε ότι «η κυβέρνηση ρυθμίζει τα όρια στη χώρα».

Για το θέμα των 120 δόσεων και το «όπισθεν ολοταχώς» της κυβέρνησης όπως προκύπτει από το κείμενο της έκθεσης, ο υφυπουργός Εργασίας επιχείρησε να εμφανιστεί σίγουρος ότι «θα το κάνουμε». «Η έκθεση της Κομισιόν θέτει ζητήματα που θα απαντήσουμε με πειστικό τρόπο. Θέλουμε η ρύθμιση να κατατεθεί τον Μάρτιο και δουλεύοευμε στην κατεύθυνση αυτή. Δεν υπάρχει σύσταση. Πρόκειται για συνήθη σημείωση για μέτρα που πάντα πρέπει να ελέγχονται για να μην εκφεύγουν του προγράμματος που η χώρα έχει δεσμευτεί».

Ερωτηθείς για τις ενστάσεις των Ευρωπαίων όσον αφορά το θέμα της αύξησης του κατώτατου μισθού ο κ. Πετρόπουλος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει αντίρρηση για το θέμα. Ερωτά η Κομισιόν ώστε στη συζήτηση που θα ακολουθήσει να διευκρινιστούν ορισμένα θέματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πείσουμε τα τεχνικά κλιμάκια ότι αυτά που δίνουμε είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων της χώρας. Δεν υπάρχει περίπτωση ραπίσματος, τα πράγματα είναι ελεγμένα από την πλευρά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.