ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μ. Σπυράκη: «Οι πολίτες θα οδηγήσουν τη Δούρου σε παραίτηση στις 26 Μαΐου, οριστικά και αμετάκλητα»

Μ. Σπυράκη: «Οι πολίτες θα οδηγήσουν τη Δούρου σε παραίτηση στις 26 Μαΐου, οριστικά και αμετάκλητα»

Η Μαρία Σπυράκη σχολίασε τη δίωξη της Ρένας Δούρου για την τραγωδία στο Μάτι και εκτίμησε πως η περιφερειάρχης Αττικής θα οδηγηθεί σε παραίτηση από τους πολίτες στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, σχολιάζοντας την παραπομπή της κυρίας Δούρου για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, υποστήριξε:

«Η κ. Δούρου όφειλε να είχε παραιτηθεί αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι. Η κ. Δούρου όφειλε να παραιτηθεί αμέσως μετά την παραπομπή της στη Δικαιοσύνη ως μία από τους υπευθύνους για την τραγωδία στο Μάτι. Η ΝΔ δεν ζητάει σήμερα την παραίτηση της κ. Δούρου. Θα την οδηγήσουν σε παραίτηση οι πολίτες σε 81 μέρες, στις 26 Μαΐου, οριστικά και αμετάκλητα» σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.