
«Ο αγώνας για την προστασία της εργασίας είναι συνεχής» αναφέρει σε ανάρτησή του για την Εργατική Πρωτομαγιά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Η αύξηση του κατώτατου και η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, η επαναφορά των ΣΣΕ & η επιβολή ποινών σε εργοδότες που παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία, επουλώνουν τις πληγές των μνημονίων.
Ο αγώνας για την προστασία της εργασίας είναι συνεχής.
Καλή Εργατική Πρωτομαγιά!», έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτηση του στο twitter.
Δείτε την ανάρτηση του Πρωθυπουργού: 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.