ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ειρήνη Σπυρίδη: Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια υποψήφια ευρωβουλευτής με την Χρυσή-Αυγή – Λαϊκός Σύνδεσμος

Ειρήνη Σπυρίδη: Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια υποψήφια ευρωβουλευτής με την Χρυσή-Αυγή – Λαϊκός Σύνδεσμος

Μια γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κατέρχεται υποψήφια με την “Ελληνική Αυγή”.

Πρόκειται για την κόρη του Σπυρίδη ο οποίος ήταν πρόεδρος του ελληνικού συνδέσμου της Βαυαρίας επί 45 χρόνια.

Η Ειρήνη – Χρυσοβαλάντου Σπυρίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νυρεμβέργη Γερμανίας, οπου και αποφοίτησε απο το Ελληνικό Λύκειο. Μιλάει την γερμανικά, αγγλικά και Ιταλικά.

Εχει σπουδάσει:

-Οικονομική Διοίκηση και επιχειρήσεις στο Τμήμα χρηματοοικονομικής και νομικής διοίκησης, Ειδικά Θέματα Marketing και Διοικητική Λογιστική.

-Δημοσιογραφία, και ειναι Απόφοιτη Ανώτερας Δραματικής Σχολής. Εργάζεται ως δημοσιογράφος, ανταποκριτής απο το 1998 εως σήμερα σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και στο διαδικτιακό τύπο.

Αγωνίζεται διαρκώς για τα δικαιώματα της γυναίκας και της μητέρας. Ειναι διαζευγμένη και έχει δύο παιδιά τον Ιωάννη 17 ετών και τον Νικόλα 13 ετών.

Εχει ιδιαιτερη ευαισθησία για τα άτομα με ειδικες ανάγκες όπου και ίδρυσε την Μ.Κ.Ο. Σ’ΑΓΑΠΩ Α.Μ.Ε.Α.

Συμμετέχει ενεργά στο Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή από το 2001. Έλαβε μέρος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές Νοτίου Αιγαίου το 2013 ως Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδιασμό του κινήματος <<ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ > >

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.