ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκλογές 2019: Η απάντηση του ΥΠΕΣ για τις ελλείψεις στις εφορευτικές

Εκλογές 2019: Η απάντηση του ΥΠΕΣ για τις ελλείψεις στις εφορευτικές

Απάντηση για τις σοβαρές ελλείψεις στις εφορευτικές επιτροπές στις εκλογές της 26ης Μαΐου έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών

«Ολα βαίνουν κανονικά, δεν υπάρχουν προβλήματα, κάποιες μικρές καθυστερήσεις έχουν αντιμετωπιστεί», τόνισε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης για τη διεξαγωγή των εκλογών.

«Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αλλά αυτό είναι διαχρονικό πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλάκης. Επισήμανε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των απουσιών μελών εφορευτικών επιτροπών, έχει θεσμοθετήσει, στα περισσότερα εκλογικά τμήματα, ο δικαστικός αντιπρόσωπος να έχει δύο γραμματείς να συνδράμουν στο έργο του.

Προβλήματα στα κέντρα που θα ψηφίσουν Τσίπρας και Καραμανλής
Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν νωρίτερα στο υπουργείο Εσωτερικών, σε πολλά τμήματα δεν έχουν εμφανιστεί μέλη εφορευτικών επιτροπών, με συνέπεια να καθυστερεί η διαδικασία των εκλογών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στα… προβληματικά εκλογικά κέντρα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, είναι και αυτά στα οποία αναμένεται να ψηφίσουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.