ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Το προεκλογικό σποτ του Λεβέντη έχει «άρωμα» κυβέρνησης και διορισμών (βίντεο)

Το προεκλογικό σποτ του Λεβέντη έχει «άρωμα» κυβέρνησης και διορισμών (βίντεο)

Στο σποτ παρουσιάζονται φίλοι της Ένωσης Κεντρώων να εκφράζονται απαισιόδοξα για την εξέλιξη του πελατειακού κράτους αλλά και την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.

Το προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές φέρνει στο προσκήνιο την πληγή του πελατειακού κράτους.

Ρουσφέτια και διαφθορά βασανίζουν τη χώρα μας και το πελατειακό κράτος συνεχίζει ακμαίο το καταστροφικό έργο του. Ο Βασίλης Λεβέντης εισβάλλει στο γραφείο του διεφθαρμένου Γενικού Γραμματέα του «Υπουργείου Μέσων» για να …καθαρίσει το τοπίο!

Στο σποτ παρουσιάζονται φίλοι της Ένωσης Κεντρώων να εκφράζονται απαισιόδοξα για την εξέλιξη του πελατειακού κράτους αλλά και την είσοδο του κόμματος στη Βουλή. Την ίδια στιγμή, ο διεφθαρμένος γενικός γραμματέας κάθεται αυτάρεσκα στο γραφείο του φωνάζοντας «δεν με κουνάει κανένας, είμαι αυτοδύναμος!»

Αυτή την απαισιοδοξία καταρρίπτει η φωνή του Βασίλη Λεβέντη που έρχεται να βάλει τάξη στα πράγματα και να δώσει την αισιόδοξη νότα πως η Ένωση Κεντρώων θα μπει εκ νέου στη Βουλή εμποδίζοντας τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Στο ρόλο του διεφθαρμένου υπουργού, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης ο οποίος κατεβαίνει και υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Αιτωλοακαρνανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.