
Στη σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης οι αρχές στη Λάρισα, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου, με τον νεαρό να επιτίθεται λίγη ώρα αργότερα σε αστυνομικό εντός του Αστυνομικού Μεγάρου.
Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε στην κατοχή του ρεπλίκα πυροβόλου όπλου, καθώς και έναν αναδιπλούμενο σουγιά, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Το περιστατικό πήρε μεγαλύτερη ένταση όταν ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου φέρεται να επέδειξε επιθετική συμπεριφορά. Εκεί, κατά την παραμονή του στον χώρο, επιτέθηκε σε αστυνομικό χτυπώντας τον με το κεφάλι, τραυματίζοντάς τον στο χείλος.
Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στη δικαστική διαδικασία, ενώ ερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.